Skip to content
Welkom bij de DaBoven

Feestje, vergadering
of iets te vieren?

Feestlocatie Bunckman: Altijd het beste alternatief !!

Sinds oktober vorig jaar is DaBoven bij Bunckman weer volop in bedrijf. Een moderne Feestlocatie met goed geluid, moderne videopresentatie en gezellige verlichting. 

De feestruimte heeft een frisse, moderne en industriële look die past bij iedere gelegenheid.  De zaal bestaat uit drie compartimenten welke op basis van de grootte van het gezelschap kan worden uitgebreid tot één grote ruimte.

Het is mogelijk de ruimte te huren zonder verdere dienstverlening. afhankelijk van de duur en het aantal gasten wordt er dan een zaalhuur berekend. 

Maar uiteraard leveren wij ook alle mogelijke culinaire diensten van Buffet via Walking Dinner tot aan een zes-gangen diner toe.

Kortom Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt wel terecht bij DaBoven bij Bunckman.

Iets te vieren ? Kom langs en we geven aan wat de mogelijkheden zijn. De koffie staat klaar.

 

Voorthuizen

De Enige feest en vergaderlocatie midden in het centrum. Voorthuizenaren hoeven niet in de auto te stappen voor een alternatieve locatie in het buitengebied. Alleen voor de veiligheid is dit al een grote pré.

Grote groepen

De drie zalen zijn gezamenlijk ruim 95m2 groot met een groot mobiel scherm van 3.25-2.75 voor eigen videopresentatie, sportuitzendingen of een haardvuur aan de dinertafel. De Locatie heeft een eigen ingang en sanitair. Parkeergelegenheid 50 meter lopen en vrij parkeren.

Neem gerust contact op…
”Vier het leven”
Bunckman Tafel

Private Dining

Private dining is een leuke manier om met vrienden, familie, zakenrelaties of collega’s te dineren in een aparte ruimte. Het fijne van een privé setting met alle luxe van het restaurant zelf. DaBoven biedt u deze fantastische private dining mogelijkheid. 

Al naar gelang kunnen wij u verschillende culinaire diensten bieden zoals Walking Dinner, buffetten, 4 gangen diners aan één grote tafel of ronde tafels. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij sparren graag met u om aan uw wensen te voldoen.

De locatie is geschikt voor

  • Baby shower
  • Jubileumfeest
  • Verjaardagsfeest
  • Receptie
  • Condoleance
  • Familiedag ( incl. meharitour)
  • Vergadering
  • Personeelsborrel
  • Bedrijfsdag (incl. meharitour)
  • WK feestavond besloten gezelschap

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren wij een feestavond met thema

Trouwlocatie

Bunckman is in combinatie meet de feestlocatie op de 1e etage een geschikte locatie voor een spetterend trouwfeest

Desgewenst kunt u het gehele restaurant afhuren voor receptie, trouwdiner en een spetterend feest met DJ

Dienstverlening: Walking Dinner – Borrelarrangement – Diner 3 of 4 gangen – Buffet – High Wine – Veluwse Koffietafel – High Tea – Uitzwaai BBQ + borrel voor bouwvakvakantie

Ook leuk!

Is het weer een hersenkraker om ook dit jaar weer een geslaagd bedrijfsuitje te organiseren?

Wat dacht u van dineren in een rijdende trein of een meharitour over de Veluwe. Beiden met een afsluitende feestavond bij Feestlocatie Bunckman

https://veluwe-meharitours.nl/