Skip to content
Eens iets anders?

Arrangementen

Iets te vieren of te organiseren? Maak het onvergetelijk bij Bunckman.
Vanaf 15 personen te reserveren

Bunckman is genieten van

High Wine

Vijf mooie wijnen met een ieder een eigen karakter. Daarbij natuurlijk een bijpassend gerecht. Net weer even anders: Nu is de wijn leidend en het gerecht versterkt de verschillende karakters van deze mooie wijnen. Ook zeer zeker geschikt voor grotere groepen

Thee

High Tea

Genieten van, niet eerder ervaren, theesmaken in combinatie met hartige gerechten en veel zoetigheden Een gezellig bijeenzijn. Dit kan in een besloten gezelschap op de 1e etage, bij een grotere groep of gezellig in het restaurant.

Bunckman Binnen_10

Walking Dinner

Voor zowel zakelijk als in een privé setting kunnen wij diner op verschillende manieren presenteren. Walking dinner is hier één van. In een informele setting serveren wij minimaal 6 verschillende gerechten. Gasten zitten niet aan tafel maar bewegen zich door de menigte.

Bunckman Binnen_11

Groepen

De verschillende compartimenten maken het mogelijk grotere groepen een meer besloten ruimte te geven. Hoge tafels tot 12 personen of op hert podium > 20 personen. Je kunt hier in een soort private dining setting toch nog genieten van de warme ambiance van een groter gezelschap.

Iets te vieren of te organiseren? Maak het onvergetelijk bij Bunckman