Skip to content
Welkom bij de DaBoven

Feestje, vergadering
of iets te vieren?

Feestlocatie Bunckman krijgt een tweede leven!

Afgelopen maand zijn de zalen op de 1e etage van Bunckman Voorthuizen behoorlijk onder handen genomen. Resultaat een moderne feestlocatie met goed geluid, moderne videopresentatie en gezellige verlichting. 

Deze feestlocatie heeft een frisse, moderne en industriële look die past bij iedere gelegenheid.  De zaal bestaat uit drie compartimenten welke op basis van de grootte van het gezelschap kan worden uitgebreid tot één grote feestlocatie.

Voorthuizen

Zo krijgt Voorthuizen haar feest en vergaderlocatie midden in het centrum weer terug. Men hoeft niet meer in de auto te stappen voor een feestlocatie in het buitengebied. Alleen voor de veiligheid is dit al een grote pré.

Grote groepen

De drie zalen zijn gezamenlijk ruim 100m2 groot met een groot mobiel scherm van 4.50 -2.75  voor onder andere beamerpresentaties, sportuitzendingen. Locatie heeft een eigen ingang en sanitair. Parkeergelegenheid 50 meter lopen en vrij parkeren.

Neem gerust contact op…
”Vier het leven”
Bunckman Tafel

Private Dining

Private dining is een leuke manier om met vrienden, familie, zakenrelaties of collega’s te dineren in een aparte ruimte. Het fijne van een privé setting met alle luxe van het restaurant zelf. DaBoven biedt u deze fantastische private dining mogelijkheid. 

Al naar gelang kunnen wij u verschillende culinaire diensten bieden zoals Walking Dinner, buffetten, 4 gangen diners aan één grote tafel of ronde tafels. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij sparren graag met u om aan uw wensen te voldoen.

De locatie is geschikt voor

  • Baby shower
  • Jubileumfeest
  • Verjaardagsfeest
  • Receptie
  • Condoleance
  • Familiedag ( incl. meharitour)
  • Vergadering
  • Personeelsborrel
  • Bedrijfsdag (incl. meharitour)
  • WK feestavond besloten gezelschap

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren wij een feestavond met thema

WK voetbal

Uiteraard zenden wij ook het WK voetbal uit. Hoe mooi is het om als bedrijf met het gehele personeel in een privé setting onze leeuwen aan te moedigen met een drankje en een hapje en een DJ (indien gewenst)

Kerstdiners

In dezelfde maand december is de locatie zeer geschikt voor bedrijfs- of familie kerstdiners. Dit kan ook in een informelere setting zoals Walking Dinner.

Oud en Nieuw

Het jaar uitluiden en een nieuw jaar inluiden is ook mogelijk via of einde- of nieuwjaarsborrelborrel (receptie) in combinatie met een verschillende hapjes

Trouwlocatie

Bunckman is in combinatie meet de feestlocatie op de 1e etage een geschikte locatie voor een spetterend trouwfeest

Desgewenst kunt u het gehele restaurant afhuren voor receptie, trouwdiner en een spetterend feest met DJ

Dienstverlening: Walking Dinner – Borrelarrangement – Diner 3 of 4 gangen – Buffet – High Wine – Veluwse Koffietafel – High Tea – Uitzwaai BBQ + borrel voor bouwvakvakantie

Ook leuk!

Is het weer een hersenkraker om ook dit jaar weer een geslaagd bedrijfsuitje te organiseren?

Wat dacht u van dineren in een rijdende trein of een meharitour over de Veluwe. Beiden met een afsluitende feestavond bij Feestlocatie Bunckman