Skip to content
Kerst bij

Restaurant Bunckman in Voorthuizen

De gehele kerst geopend! Reserveer direct

Untitled-1

Kerst staat voor de deur

Vier dit jaar kerst bij Restaurant Bunckman in Voorthuizen! Wat is er nou heerlijker dan met kerst niets hoeven te doen. Juist! Met kerst ongestoord genieten van heerlijke gerechten, goede wijn en een ontspannen sfeer. Ons personeel zal jullie helemaal in de watten leggen op deze speciale dag. 

Kerstavond zijn wij voor u geopend en kunt u gebruiken maken van onze a la carte kaart (reserveren verplicht). Voor 1e en 2e kerstdag hebben wij voor u een verrassend concept waarbij elke tafelgenoot haar/zijn eigen kerstmenu kan samenstellen. Reserveren voor 1e en 2e kerstdag kan doormiddel van het invullen van deze lijst.

Kerst

Vier kerst bij Restaurant Bunckman in Voorthuizen

Het is mogelijk om als privé-gezelschap te genieten van een mooi kerstdiner. Dit kan zowel zakelijk als particulier zijn.

Vanaf week 50 kunt u bij DaBoven bij Bunckman genieten van een culinaire kerst. Dit als diner, buffet of walking dinner. Leuk om het jaar alvast af te sluiten met uw personeel. Voor informatie hierover is het goed om te mailen voor het maken van een afspraak op locatie

Kerstavond in Voorthuizen zijn wij voor u geopend en u kunt dan gebruik maken van onze a la carte kaart. Voor 1e en 2e kerstdag hebben wij voor u een verrassend concept waarbij elke tafelgenoot haar/zijn eigen kerstmenu kan samenstellen. Iedereen kan volop genieten van  zijn/haar favoriete gerechten. Als start serveren wij een heerlijke amuse van het huis.

Onderstaand de gangen met de bijhorende gerechten waaruit u kunt kiezen. Vul alstublieft uw keuzes in via dit inschrijfformulier

*Alle tafelgenoten dienen hetzelfde aantal gangen te kiezen

Inschrijfformulier dient uiterlijk 16 december in ons bezit te zijn. 

Kerstdiner mogelijkheden

  • 4 gangen 52,75   (optie: +wijnarrangement 5 glazen – 22.75)
  • 5 gangen 59,95   (optie: +wijnarrangement 6 glazen – 26.75)
  • 6 gangen 62,95   (optie: +wijnarrangement 6 glazen – 26.75)

Download Reserveringsformulier

Klik op deze link om het reserveringsformulier te downloaden. U kunt het daarna terugsturen naar info@bunckmanvoorthuizen.nl

Kerst

Voorgerechten (1e gerecht voor 4, 5 en 6 gang diner)

1.Pittig gebakken champignons met knoflook en babyleaf (vegetarisch)

2.Dun gesneden carpaccio van het Belgisch Witblauw rund met rucola, Parmezaan-mayonaise, pittenmix, rode ui,  gemarineerde tomaatjes en Grana Padano kaas

 3.Licht gerookte eendenborst met een sinaasappelchutney, gedroogde tomaat en kruiden salade

4.Smaakvolle tartaar van rode biet met kerrie-mayonaise en  Radijs (vegetarisch)

5.Bunckman’s proeverij: Kleine carpaccio, uiensoep, licht gerookte eendenborst, zalmbonbon en Black tiger gamba*

                                        ***

Soepen (2e gerecht voor 4, 5 en 6 gangen diner) 

6.Dubbel getrokken wildbouillon met bospaddenstoelen en   bladselderij

7.Franse uiensoep met een hoedje van bladerdeeg

                                      ***

Tussengerechten ( 3e gerecht voor 5 en 6 gangen diner)

Bij keuze voor 2e gang i.p.v. soep bij 4 gangen diner +€4,50

8.Charcuterie van hertenpaté met armagnac, stoofpeertje, krokantje van serranoham van het Duroc varken en afgemaakt met een huisgemaakte rode uiencompote

9.Malse ossenhaaspuntjes van het Brandrode rund. In wok gebakken op oosterse wijze. Geserveerd met knolselderij mousseline, kastanjechampignons en rode ui*

10.Geitenkaas met honing van de beeezzzz imker van de Betuwe. Lauw warm geserveerd op  huisgemaakte toast, appel en walnoten (vegetarisch)

11.Reuze gamba met schuim van Chardonnay, en pastinaakpuree 

                               ***

Tussengerecht (4e gang bij 6 gangen diner)    

12.Spoom van Prosecco uit de Piëmonte met Champagnesorbet en Sechuan Button. Dit gele bloempje zorgt voor een verdovende tintelende ervaring in je mond waardoor je smaakpupillen weer geheel geoptimaliseerd zijn.

***

Hoofdgerechten

13.Chateaubriand voor 2 personen. Mooie malse medaillons van de runderhaas met een diversiteit aan groenten. Champignons en  in rozemarijn en tijm, gebakken Roseval aardappels.  Dit alles begeleid met een rode wijnsaus – en honing-tijm saus**

14.Tournedos van brandrode rund uit Best, licht aangebraden daarna zacht gegaard in de oven. Geserveerd met Roseval aardappels met tijm en rozemarijn af gegarneerd met een rode wijn saus van Puisseguin Saint-Emilion* 

15.Rosé gebraden varkenshaas van het Iberico varken omwikkeld met serranoham. Pastinaak, groenten, chipje van truffel aardappel en een champignon-roomsaus

16.Portobello, gevuld met o.a. wilde spinazie, roomkaas, Parmezaanse kaas en gegratineerde mozzarella. Dit alles in een wam jasje van bladerdeeg (vegetarisch)

17.Smaakvolle heek uit de oven met een winters jasje van crumble bestaande uit amandelen, kappertjes, verse peterselie en munt. Geserveerd met pastinaak en Chardonnay schuim

18.Nederlands culinair erfgoed: Zeetong Picasso. In de boter gebakken zeetong met verschillende soorten fruit*

19.Hazenpeper, een echte klassieke wildstoofpot. Mooi mager vlees van de haas, door de marinade vol van smaak. Begeleid met zuurkool rolletje en aardappel mousseline. Een stoofpeertje mag natuurlijk niet ontbreken*

20.Hertenbiefstuk is de herfst op uw bord. Een heerlijk mals stuk wild van de bovenbil. In ketjap gepocheerd op een stamppotje van spruiten. Begeleid met een wildsaus *

21.Sous-vide gegaarde konijnenbout. Geserveerd met champignons, gepofte appel preiselbeeren en aardappel mousseline

22.Krokant gebakken eendenborst geserveerd met mini paksoi, gepocheerde vijgen en roseval aardappeltjes met sinaasappelsaus

                 ***

Nagerechten

23.Chocolade taartje uit de oven met een vulling van Belgische chocolade Framboos gel af gegarneerd met een bolletje vanille ijs*

24.Monchou met kersen coulis, yoghurt-bosvruchtenijs en coulis van aardbeien. 

25.Peren tartatin, omgekeerde perentaartje met abrikozenmarmelade

26.Huisgemaakte tiramisu 2.0 Een Italiaans klassiek dessert als smaakvolle afsluiting van een mooie avond

27.Dame blanche, de echte klassieker onder de desserts. Met krokante chocolade schots

28.Kaasplank met vier Hollandse kazen, kletzenbrood, vijgen chutney en noten* 

29.Koffie schrobbeler en opgeklopte room

30.Spaanse koffie met kahlua en opgeklopte room

31.Koffie extra met Tia Maria, Gran Mariner en Baileys

 

Kinderkaart

Voorgerechten

32.Tomatensoep

     ***

Hoofdgerechten

33.Frikandel met friet

34.Kroket met friet

35.Drumstick 

    ***

Nagerechten

36.Sneeuwpopje 

       *=toeslag €4.50

      **= toeslag €9.00

Kerst

Download Reserveringsformulier

Klik op deze link om het reserveringsformulier te downloaden. U kunt het daarna terugsturen naar info@bunckmanvoorthuizen.nl

Reserveer Direct!

  • Op welk nummer ben je te bereiken?
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.