Skip to content
Smakelijk eten

Bunckman Menukaart

Van een uitgebreid diner tot eenvoudig genieten van onze smaakmakende gerechten. onze chef en zijn team laten je iedere keer hun passie proeven.

Klik op het icoon om de menukaart te zien

Lunchkaart

Bunckman Voorthuizen

Dinerkaart

Bunckman Voorthuizen

NIEUW !! 

Drie-gangen meer-keuze menu voor 34,95 met mooie klassieke gerechten

29 september

Nu de herfst zich echt laat gelden is het tijd om onze zomerse lunchkaart aan te passen aan het seizoen. De lunchkaart is al vele jaren herkenbaar. Wat goed is moet je niet veranderen zegt men.  Daar staat tegenover dat verandering van spijs doet eten.

Dus dit jaar veranderd ook de lunch. Mooie nieuwe gerechten, passend bij het weer 

Keuken van Bunckman heeft een vertrouwde dinerkaart waar veel van onze gasten al jaren voor terug komen. Kwaliteit kan ook terug te vinden zijn in deze eenvoud met een optimale smaakbeleving. 

Nu de herfst zich laat voelen breekt een periode van “gezellig dineren” aan. De toeristische zomergerechten hebben plaats gemaakt voor mooie gastronomische gerechten met veel verschillende componenten. Met zorg hebben wij een concept bedacht waarbij, naast de grote portemonnee, ook nadrukkelijk gedacht is aan degenen die wat minder bedeeld zijn.

Zo wil Bunckman zijn de Locatie waar ieder bewoner uit Voorthuizen en omgeving terecht kan.   

Allergieën of dieetwensen? Geef ze gerust door bij de reservering. Des te aangenamer kunnen we jou en je gezelschap verrassen.

 

Kortom Bunckman is genieten van…
Begin eerst de dag met een heerlijke kop koffie met appeltaart, de tweede kop koffie krijg je gratis van ons!
Bunckman Binnen_9

Tafel reserveren?

Bunckman Voorthuizen is geopend van maandag tot en met zondag. Reserveren kan zowel via telefoon als online. Bel 0342 – 417 999 om een reservering te plaatsen of ga naar ons online reserveringsformulier. Allergieën en dieetwensen kun je direct tijdens het reserveren doorgeven aan ons. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in de Bunckman in Voorthuizen.