Skip to content
Smakelijk eten

Bunckman Menukaart

Van een uitgebreid diner tot eenvoudig genieten van onze smaakmakende gerechten. onze chef en zijn team laten je iedere keer hun passie proeven.

Klik op het icoon om de menukaart te zien

NIEUW !! 

Drie-gangen meer-keuze menu voor 36,95 met mooie klassieke gerechten

3 november

Nu de wintertijd is aangebroken is de lunchkaart aangepast. De lunchkaart is al vele jaren herkenbaar. Wat goed is moet je niet veranderen zegt men.  Daar staat tegenover dat verandering van spijs doet eten.

Dus dit laatste kwartaal van het jaar veranderd ook de lunch. Mooie nieuwe gerechten, passend bij het weer 

Keuken van Bunckman heeft een vertrouwde dinerkaart waar veel van onze gasten al jaren voor terug komen. Kwaliteit kan ook terug te vinden zijn in deze eenvoud met een optimale smaakbeleving. 

Het is nu de tijd van “gezellig dineren”. Najaarsgerechten hebben plaats gemaakt voor mooie gastronomische wildgerechten met veel verschillende componenten. Met zorg hebben wij een concept bedacht waarbij, naast de grote portemonnee, ook nadrukkelijk gedacht is aan degenen die wat minder bedeeld zijn.

Zo wil Bunckman zijn de Locatie waar ieder bewoner uit Voorthuizen en omgeving terecht kan.   

Allergieën of dieetwensen? Geef ze gerust door bij de reservering. Des te aangenamer kunnen we jou en je gezelschap verrassen.

 

Kortom Bunckman is genieten van…

Begin eerst de dag met een heerlijke kop koffie met appeltaart, de tweede kop koffie krijg je gratis van ons!
Bunckman Binnen_9

Tafel reserveren?

Bunckman Voorthuizen is geopend van maandag tot en met zondag. Reserveren kan zowel via telefoon als online. Bel 0342 – 417 999 om een reservering te plaatsen of ga naar ons online reserveringsformulier. Allergieën en dieetwensen kun je direct tijdens het reserveren doorgeven aan ons. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in de Bunckman in Voorthuizen.