Skip to content
Smakelijk eten

Bunckman Menukaart

Van een uitgebreid diner tot eenvoudig genieten van onze smaakmakende gerechten. onze chef en zijn team laten je iedere keer hun passie proeven.

Menukaart

Onze lunchkaart is al vele jaren herkenbaar. Wat goed is moet je niet veranderen maar dit jaar zijn er, naast de old items, ook mooie nieuwe gerechten op de kaart welke de moeite waard zijn om te proberen

Keuken van Bunckman heeft een vertrouwde kaart waar veel van onze gasten al jaren voor terug komen. Kwaliteit kan ook terug te vinden zijn in deze eenvoud met een optimale smaakbeleving. 

Buiten de kaart om bieden wij ook wisselend nieuwe  gerechten met verrassende combinaties. Verse streekproducten, mooie uitdagende sauzen in combinatie met een bijpassende wijn moeten de smaakpupillen prikkelen.

De kaart past zich aan naar de verschillende seizoenen

Allergieën of dieetwensen? Geef ze gerust door bij de reservering. Des te aangenamer kunnen we jou en je gezelschap verrassen.

 

Kortom Bunckman is genieten van…
Begin eerst de dag met een heerlijke kop koffie met appeltaart, de tweede kop koffie krijg je gratis van ons!
Bunckman Binnen_9

Tafel reserveren?

Bunckman Voorthuizen is geopend van dinsdag tot en met zondag. Reserveren kan zowel via telefoon als online. Bel 0342 – 417 999 om een reservering te plaatsen of ga naar ons online reserveringsformulier. Allergieën en dieetwensen kun je direct tijdens het reserveren doorgeven aan ons. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in de Bunckman in Voorthuizen.