Smakelijk eten
Bunckman Menukaart
Van een uitgebreid diner tot eenvoudig genieten van onze smaakmakende gerechten. onze chef en zijn team laten je iedere keer hun passie proeven.
Luxe borrelplank (klein of groot) | 12.5 / 19
Met olijven, chorizoworst, parmaham, fuet, belegen
kaas, wrap zalm, wrap carpaccio, turksbrood, hotdog
sticky’s, bitterballen, spareribbetjes en uienringen
*(niet tussen 12:00-14:00 / 18:00-21:00 uur)Gemengd bittergarnituur klein (10) of groot (20) | 7 / 13
Nacho’s met kip, kaas, bosui en saus van het huis | 7.5
Belegen kaas met augurkjes en grove mosterd | 6.5
Puntzak frites met mayo | 5
Broodplank met chimichurri en tzaziki | 5.5
Wrap zalm met crème fraÎche, rode ui, kappertjes en sla melange (8 st.) | 9
Wrap carpaccio met truffelmayo, parmezaan, pittenmix en sla melange (8 st.) | 8
Bitterballen van de Bourgondiër met grove mosterd (8 st.) | 7
Lauwwarme grillworst met grove mosterd | 7.5
Schaaltje pittige barmix | 3
Lunchtopper Bunckman | 9.75
Boerenbrood met rundvleeskroket, boerenbrood belegd met ham, kaas en een gebakken eitje, een klein kopje soep en een bolletje huzarensaladeDuo Bunckman | 11.5
Eén snee desembrood belegd met carpaccio,
parmezaanse kaas, pestodressing en pittenmix
met één snee desembrood belegd met
gerookte zalm, créme fraÎche, ui, kappertjes
en bieslook (ook alleen zalm of carpaccio mogelijk)Brie | 9 *
Rustieke pistolet met lauwwarme brie, honing,
walnoten en rucolaPistolet kip | 9.50
Rustieke pistolet met gebakken kip, pluksla, komkommer, taugé, ui, paprika, cashewnoten en zoetzure saus.Gezond | 8 *
Bruine bol royaal belegd met beenham, kaas, komkommer, tomaat, eiersalade en pestomayonaiseTwee ambachtelijke rundvleeskroketten | 7
Rundvleeskroketten van de Bourgondiër met mosterd, geserveerd op boerenbroodTwee vegetarische kroketten | 7
Met mosterd, geserveerd op boerenbrood*Vegetarisch of veganistisch mogelijk!
Hamburger Bunckman | 11.5
Runderhamburger op een sesam bol belegd met sla, tomaat, cheddar kaas, bacon, augurk
pikkels, gefrituurde uienringen en een saus van het huisKogelbiefstuk | 22.5
Met wit boerenbrood en oma’s jusSaté van de haas | 18.75
200 gram kip- of varkenshaassaté met pindasaus, atjar, kroepoek en gefrituurde uitjes.
Geserveerd met friet
Tosti Bunckman | 8.5
Tosti met kaas, chorizo, tomatensalsa,
ui, gekruide friet en cocktailsausTosti Vega | 6.5
Tosti met kaas, tomatensalsa, ui,
paprika, olijven en pestomayonaise
Groenteomelet | 9 *
Omelet gevuld met gebakken champignons, tomaat, ui, paprika, kaas, verse tuinkruiden
op twee sneetjes desembrood.Uitsmijter beenham en/of kaas en/of spek (vanaf) | 7.5 *
Twee sneetjes ambachtelijk wit of bruin brood*Vegetarisch of veganistisch mogelijk!
Salade geitenkaas | 14.5*
Salade met lauwwarme geitenkaas, Parmaham, walnoten, honing, tomaat, rode ui en vijgenchutney.Salade kip | 13.5
met gebakken kipfilet, paprika, ui, taugé, cashew nootjes, en zoetzure sausSalade vis | 19.5
Met diverse soorten vis, augurk, cherrytomaat, komkommer en babymaisSalade Carpaccio | 14.5
met parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, gebrande pittenmix en rucola.Onze salades worden geserveerd met brood en boter (met friet mogelijk + 2.5)
Als lunchgerecht, voorgerecht of tussengerecht
Soep van de week | 6
Wisselende soep van het huis geserveerd met stokbrood
Biologische tomatensoep | 6*
Geserveerd met stokbrood
Ovenverse broodplank | 5,75
met aioli en kruidenboter
Gamba ‘Pil Pil’ | 11.50
Met knoflook, peperolie en peterselie, geserveerd met stokbroodVeluws Iberico | 9.75
Langzaam gegaard buikspek afgelakt met BBQ sausCarpaccio classico | 11.5
Rundercarpaccio met gemengde sla, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten, pittenmix en rucola.
Keuze uit pesto of truffelmayoChampignon op toast | 8*
Gebakken paddenstoelen met knoflook, paprika, spekjes en ui met geroosterd brood
UIT HET WATER
Tongscharfilet | 21.50
Met wilde spinazie en kreeftensausScholfilet | 19.75
Met remouladesausVAN HET LAND
Kogelbiefstuk | 22.5
Gebakken kogelbiefstuk van 200 gram Keuze uit: bospaddenstoelensaus of stroganoffsausTournedos van het huis | 26.75
Gebakken tournedos van 200 gram met oma’s jusVarkenshaas | 21.75
Geserveerd met bospaddenstoelensausVEGETARISCH
Vegetarische curry | 18
Met seizoensgroenten, rijst en naanbroodGevulde portobello | 18
Gevuld met roerbakgroenten, verse tuinkruiden en warme geitenkaasAlle hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappelgarnituur
Deze gerechten worden geserveerd met friet, mayonaise en verse salade.
Bunckman saté | 18.75
300 gram malse kipsaté of varkenshaassaté met kroepoek, atjar, gebakken uitjes en pindasausSpareribs | 19.25
Gemarineerde spareribs, geserveerd met knoflooksausBoerenschnitzel | 18.25
Schnitzel met gebakken ui, spek, champignons, paprika en kaasHamburger Bunckman | 18.75
Runderhamburger op een sesambol, belegd met sla, tomaat, Cheddar, bacon, augurk, gefrituurde uienringen en een saus van het huis
Dame blanche | 7
Drie bollen vanille-ijs met chocoladesausWarm lava chocoladetaartje | 8.5
Warm chocoladetaartje met vanille-ijsCappucino Glacé | 7.5
2 bollen mokka ijs met koffiesaus en Tia MariaMonchou dessert | 8.5
Monchou met witte chocolade, oreo kruimels en bosvruchtencoulisIrish Coffee | 7.5
MOUSSERENDE WIJNEN
Prosecco, Scavi en ray Frizzante Veneto, Italie Piccolo | 5.95
Licht tintelend door de subtiele bubbel. Zoet met een frisse en fruitige smaak.Pinot noir, pinot meunier, Louis roerderer Champagne, Frankrijk | 59.95
Een rijke champagne met een fijne structuur en elegantie. De strogele kleur en aroma’s van boterkoek, amandel en
nectarine kenmerken deze bijzondere champagne. Louis Roederer Brut Premier bestaat uit ongeveer 40% Pinot-noir, 40%
Chardonnay en 20% Pinot meunier. Deze champagne wordt ruim 3 jaar gerijpt op eikenhouten vaten.WITTE WIJNEN
Pinot Grigio, Il cigno 4.75 / 25.95
Terre de Chieti, Italie
Een mooie wijn met een geur van wit fruit, zoals appel en peer. De smaak is zacht met frisse zuren en een aroma van bloemen en citrus.Chardonnay, Croix dor 4.25 / 23.25
Pays d’Oc, Frankrijk
De wijn heeft een mooie, gele kleur. De wijn heeft een open karakter met in de neus aroma’s van citrus en grapefruit. De mooie ‘vettige’ structuur
is goed in balans met de zuren van de wijn.Sauvignon blanc, Elevado 3.95 / 19.95
Mendoza, Argentinie
Deze droge Elevado Salentein White is romig, maar tegelijkertijd ook fris. Een toegankelijke witte wijn met aroma’s en smaken van wit fruit en citrusVerdejo, Marques de riscal 4.95 / 29.95
Rueda, Spanje
De wijn heeft een heldere, strogele kleur en vertoont een hoge aromatische intensiteit in de neus, met aroma’s van tropisch fruit en hints van venkel en vers gras. Fris maar zacht
in de mond met een lichtbittere afdronk die typerend is voor de verdejo-druif. De afdronk is erg aangenaam en langGruner veltliner, Markowitsch 5.5 / 28.95
Oostenrijk
Deze wijn, geelgroen van kleur, is kruidig en geconcentreerd van smaak met hints van groene appel. Een wijn met heerlijke frisse zuren en een lange afdronkChardonnay, Joseph Drouhin 39.5
Chablis, Frankrijk
Een elegante wijn. Heldere kleur met een vleugje groen. Typische neus van chablis, waarin aroma’s van citrus (citroen), varen en zelfs zoute sensaties overheersen. In de mond: krachtig en levendig
maar toch zacht. Veel finesse en balansRiesling, St kilian 3.95
Moesel, Duitsland
Een soepele wijn met fruitige aroma’s en een helderfrisse afdronk. De wijn heeft een licht zoetje in combinatie met een fris zuurtjeROSÉ WIJNEN
Grenache, Monteclain rose 4.75 / 29.25
Frankrijk
Deze rosé heeft een prachtig lichte, zalmroze kleur. In de neus herken je aroma’s van zacht rood fruit, zoals frambozen en aardbeien. De wijn is fruitig met
verfrissende zuren. Een echte doordrinkerShiraz cabernet sauvignon, Claro rosé 4.25 / 23.25
Central Valley, Chili
Dit is een heerlijke rosé met een stevige smaak. Hij is pittig – fris met een volle smaak van aardbeien en frambozenRODE WIJNEN
Tempranillo, Mas rabell 4.95 / 29.95
Catalunya, Spanje
Donkerrobijnrood van kleur. Aroma’s van zwarte bosvruchten (bosbes, braam) met tonen van kruiden en specerijen. Evenwichtig in de mond, met soepele
tannines en eikachtige nuances in de afdronkPinotage, Drostdy hof 4.5 / 24.5
Westkaap, Zuid Afrika
De donkerpaarse pinotage heeft in de geur rijpe rode bessen, gestoofde pruimen en vanille. Het is een ferme, middelzware wijn met een frisse afdronkMerlot, Croix D’or 3.95 / 19.95
Pays d’Oc, Frankrijk
Een pittige en karakteristieke merlot met een mooie, dieprode kleur. In de neus heeft de wijn aroma’s van zwarte bessen en bramen. De smaak is rijk en zeer zacht met tonen van aardbei en zoethout. De wijn heeft een ronde en zachte afdronkMalbec , La Linda 5.5 / 28.25
Mendoza Valley, Argentinie
Deze wijn bevat expressieve aroma’s van rijpe pruimen, rood fruit en specerijen. Het is een zachte, sappige wijn met typische zachte tannines van een malbec druif. Deze wijn heeft een zeer aangename afdronkMolinara Rondinella, Ripasso Bertani 6.95 / 37.25
Veneto, Italie
Een intense paarsrode kleur met paarsachtige highlights. In de neus heeft de wijn een zeer zuiver in intens aroma van rijp rood fruit met hints van donker fruit, zoals braam, zwarte bes en rijpe kers. De wijn is fluweelachtig en evenwichtig, vol en rond met
behoud van een levendige en intense grip en een sappige afdronkDESSERT WIJNEN
Torres floralis 5.5
Spanje
Deze natuurlijk zoete wijn is gemaakt van een van de meest klassieke variëteiten uit het Middellandse Zeegebied. De moscateldruif heeft een onmiskenbaar en zeer bijzonder aromatisch profiel met verleidelijke
bloemige geuren (roos, geranium, citroenverbena). De smaak is weelderig, geconcentreerd maar toch licht, vol en ietwat sensueel.Pedro ximénez, P X 5
Jerez, Spanje
De zoete wijnen zijn oranje tot donkerbruin van kleur, hebben een extreem stroperige structuur en zijn zeer zoet. Vanwege de ‘donkere’ zoetheid is deze wijn een
geweldige begeleider van chocoladedesserts.Ruby of white port 3.75
Menukaart
Onze lunchkaart is al vele jaren herkenbaar. Wat goed is moet je niet veranderen maar dit jaar zijn er, naast de old items, ook mooie nieuwe gerechten op de kaart welke de moeite waard zijn om te proberen
Keuken van Bunckman heeft een vertrouwde kaart waar veel van onze gasten al jaren voor terug komen. Kwaliteit kan ook terug te vinden zijn in deze eenvoud met een optimale smaakbeleving.
Buiten de kaart om bieden wij ook wisselend nieuwe gerechten met verrassende combinaties. Verse streekproducten, mooie uitdagende sauzen in combinatie met een bijpassende wijn moeten de smaakpupillen prikkelen.
De kaart past zich aan naar de verschillende seizoenen
Allergieën of dieetwensen? Geef ze gerust door bij de reservering. Des te aangenamer kunnen we jou en je gezelschap verrassen.
Kortom Bunckman is genieten van…
Begin eerst de dag met een heerlijke kop koffie met appeltaart, de tweede kop koffie krijg je gratis van ons!

Tafel reserveren?
Bunckman Voorthuizen is geopend van dinsdag tot en met zondag. Reserveren kan zowel via telefoon als online. Bel 0342 – 417 999 om een reservering te plaatsen of ga naar ons online reserveringsformulier. Allergieën en dieetwensen kun je direct tijdens het reserveren doorgeven aan ons. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in de Bunckman in Voorthuizen.