Skip to content

Over ons

Bunckman Voorthuizen staat voor zuiver en eenvoud. Niks wat het niet nodig heeft, en alles wat het beter maakt. Een modern interieur op Franse basis. Een toegankelijke keuken met een wereldse twist en (s)maaksels. Ongecompliceerd, ongekunsteld en toch onverwacht. Nieuwerwets, eigen en toch amicaal.

Impressie_2

Bunckman Voorthuizen

Zo is Bunckman de locatie voor een break. Even de waanzin van dag te vergeten en te genieten van de vele dingen die het leven mooi maken. De huiselijke eigentijdse ambiance van dit bedrijf in combinatie met betrokken vriendelijk bediening voelt als een warme jas.

Het restaurant ondergaat een ware gedaanteverwisseling. Nieuwe indeling nieuw meubilair en verlichting, goede luchtverversing heeft dit restaurant gemaakt tot locatie waar het voor iedereen, jong en oud goed toeven is.

Een verwarmde veranda met meubilair passend bij elke dienstverlening. Als meiden onder elkaar gezellig wijnen in loungebanken, hoge bartafels waar jong en oud  kan genieten van onze speciaal bieren of met een heel gezelschap aan één grote tafel gezamenlijk lunchen of dineren.

Kortom: van een kop koffie in de morgen tot aan het laatste rondje kunt u bij Bunckman genieten van de verschillende diensten. Onze medewerkers gaan voor New Hospitality. Een vriendelijke lach, goede productkennis en oprechte betrokkenheid. Onze menukaart is naast herkenbaar ook uitdagend De keuken laat u proeven wat passie inhoudt.

Nieuwe Crew

Met een nieuwe crew is de gemiddelde keukenervaring fors gestegen. Onze chef kok heeft in veel gerenommeerde restaurants zijn kunsten getoond. Geen halffabricaten maar werken met eerlijke verse producten.

Spelen met smaakbelevingen is de passie, verrassende garneringen en een mooi opgemaakt bord is het vakmanschap wat onze crew in huis heeft.

In de zomer kunt u, op ons vernieuwd terras, elk moment van de dag kunt Genieten van:… het zonnetje, een kop koffie , de aandacht die u krijgt, de lach…

Kortom Bunckman is genieten van…
”Gewoon Buitengewoon”
Bunckman Tafel
Bunckman erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf:

De afgelopen jaren heeft dit horecabedrijf vele horecakanjers afgeleverd die hun opleiding mede hebben genoten binnen dit bedrijf.

Een veilige werkplek, respect voor elkaar en goede begeleiding is altijd de basis voor een geslaagde stageperiode.

Onder druk kunnen presteren, maar ook tijd voor een grapje en aandacht voor elkaar is altijd de basis voor de juiste teamspirit. Daarom heeft Bunckman altijd echte teamplayers geleverd die een passie hebben voor de horeca.

Wil jij ook een horecakanjer worden? Bekijkhier alle informatie of neem contact met ons op.