Skip to content
Welkom bij de Bunckman

Vergadering, bedrijfsborrel of personeelsfeest?

Zakelijk

De Bunckman in Voorthuizen is zeer geschikt om uw bedrijf te presenteren aan bijvoorbeeld potentiële klanten of zakenrelaties. Ook wordt de vergaderruimte veel gebruikt voor het houden van een vergadering. Alle nodige apparatuur en materialen zijn hiervoor aanwezig. Dit kan in combinatie met lunch of diner.

De ambiance van de zaal draagt bij aan de verhoging van het zakelijk rendement! De zaalruimte kan op verschillende manieren worden ingericht. U kunt kiezen uit de verschillende opstellingen:

– U-vorm: in deze vorm is er ruimte tot 16 personen.
– Blokopstelling: in deze vorm is er ruimte tot 20 personen.
– Bioscoopopstelling: in deze vorm is er ruimte tot 60 personen.

Een zakelijk diner kan in verschillende settings worden geserveerd. Zowel in het restaurant, het terras al op de 1e etage. Dit al gelang uw wensen.

Feesten

De Bunckman is een zeer geschikte feestzaal voor allerlei verschillende feesten. Verjaardagen, personeelsfeesten en themafeesten worden regelmatig gevierd in onze zaal, die geschikt is voor maximaal 100 feestgangers. Vanuit de feestzaal heeft u een schitterend uitzicht op het sfeervolle Bunckmanplein. De zaal beschikt over een eigen bar.

Arrangementen

De Bunckman kent verschillende vergaderarrangementen. U heeft keuze uit een eenvoudig vergaderarrangement met bijvoorbeeld koffie en thee, of u kiest een uitgebreid vergaderarrangement met een lunch, diner of borrel. Graag vertalen wij uw wensen naar een passend vergaderarrangement.

Private dining

Private Dining behoort tot de mogelijkheden bij De Bunckman. U heeft keuze uit ons 3-gangenmenu of u kunt gebruik maken van een buffet. De vergaderzaal heeft de beschikking over een eigen bar.

Voor uw bedrijfsborrel of personeelsfeest wordt de inrichting van de zaalruimte aangepast, om de gewenste sfeer te creëren.

Kortom Bunckman is genieten van…
”Overal is over nagedacht, niets is zomaar”